Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

TRUMF IMPEX

Trumf Impex ofera :

Produse pentru gastronomie
Societatea TRUMF International produce condimente și amestecuri de condimente pentru restaurante, cantine și alte unități de alimentație publică. Producem și livrăm produse "adaptate" cererii dumneavoastră cum ar fi bulioane, supe, rântașuri, amestecuri de condimente pentru sosuri și sosuri rapide pentru carne, amestecuri pentru condimentarea supelor și amestecuri de aromatizare, marinate, sosuri de soia și sos Worchester și multe alte tipuri de amestecuri de condimente.

TRUMF IMPEX va recomanda:

Fara imagine
Arome, condimente, membrane
Firma TRUMF IMPEX ofera clientilor sai aditivi alimentari, condimente, coloranti naturali, membrane artificiale, utilaje pentru industria carnii.
Fara imagine
Aditivi alimentari
Firma TRUMF IMPEX comercializeaza aditivi alimentari, condimente, coloranti naturali, membrane artificiale, utilaje pentru industria carnii.
imagine
Trumf Impex ofera :
Condimente și amestecuri de condimente pentru producția de conserve Portofoliul de produse al societății TRUMF International dispune nu numai de condimente și amestecuri de condimente destinate producției din industria cărnii, dar și de multe alte serii de produse, una dintre ele fiind reprezentată [...]
Fara imagine
Condimente de la Trumf Impex
Firma Trumf Impex importa si comercializeaza: aditivi alimentari, condimente, coloranti naturali, membrane artificiale, utilaje pentru industria carnii. Pentru mai multe informatii va rog sa contactati pe reprezentantii nostri: Bucuresti 0730330305 Brasov 0722557987 Baia Mare 0730330315 Bacau 0730330311 Targ [...]
Fara imagine
Utilaje pentru prelucrarea carnii
Firma TRUMF IMPEX ofera clientilor sai membrane artificiale si utilaje pentru industria carni.
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi